Websites

Realiseren van een website design.

Domein & hosting

Websites/shops in WordPress of HTML

Onderhoud website

Optimalisatie & SEO

Design

Ontwerpen van een visuele identiteit.

Logo ontwerp

Complete huisstijl; visitekaartjes & briefpapier

Huisstijl elementen; flyers, folder & magazines

Marketing

Creatie door middel van fotografie, video, copywriting en drukwerk.

Fotografie

Videografie

Copywriting

Drukwerk

Social Media

Social media pakket dat hand in hand gaat met de merkidentiteit

Content creatie

Onderhoud en beheer

Workshops

Kloppen Tot Je Een Ons Weegt

Van strategie naar ontwerp

Onze aanpak is altijd gericht op een eindresultaat dat past bij de merkidentiteit en effectief kan worden ingezet. Afhankelijk van de opdracht kijken we samen waar Creamy Concepts kan inhaken. Om een passend ontwerp aan te kunnen leveren, is het belangrijk om de kern van jouw behoefte en/of vraag te achterhalen. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak, inclusief tijdsplanning en ingeschat kostenplaatje. Na akkoord gaan we van start!

Ons creatieve team bedenkt verrassende communicatiestrategieën en vernieuwende concepten. Daarbinnen ontwerpen we de middelen die werken; fris, prikkelend maar tegelijkertijd functioneel, resultaatgericht en passend bij jouw merkidentiteit. Deze ontwerpen leggen we voor. We beargumenteren ontwerpkeuzes en laten zien hoe wij denken dat middelen effectief kunnen werken. Dat natuurlijk binnen een crossmediale aanpak; middelen staan zelden nog op zichzelf.

Bekijk ons portfolio voor een greep uit ons grafisch- en webdesign, logo's & huisstijlen, communicatiecampagnes, brochures & magazines, nieuwsbrieven, apps en nog veel meer!

Strategic Branding

Van een kraakhelder (marketing)communicatieplan tot de soepele implementatie daarvan. Het creëren van de juiste merkidentiteit door het uitlichten van de kwaliteiten en kenmerken die jouw merk uniek maken. Het strategisch advies van Creamy Concepts helpt jouw organisatie verder.

Graphic Design

De vertaling van strategisch advies naar communicatiemiddelen die aansluiten bij de huidige tijdsgeest; het zit in ons DNA. We ontwerpen complete huisstijlen of onderdelen daarvan; logo’s, advertenties, webbanners, jaarverslagen, affiches, magazines, presentaties, gevel- of autosigning, you name it!

Visual Content

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Cliché, maar waar. Het juiste beeld vertelt je verhaal en maakt een totaalconcept pas echt compleet. Team Creamy Concepts bevat getalenteerde fotografen, videografen en grafisch ontwerpers. Zij produceren de beeldende content die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.

Webdesign

Pixel-perfect, responsive, HTML5. Enkele kernwoorden die horen bij webdesign anno 2017. Onze webdevelopers en creatieve contentspecialisten zorgen voor de ultieme ‘user experience’ bij het bouwen en beheren van jouw websites, apps, e-mailings, presentaties, animaties en meer.

Social Media

Samen met de website vormt social media tegenwoordig de onmisbare ‘online presence’ van een merk. Social media biedt jou als merk de ultieme kans om met je doelgroep in contact te staan. Maar hoe doe je dat op de juiste manier? En hoe meet je het effect van je inspanningen? De online content- en communicatiespecialisten van Creamy Concepts verzorgen de opzet, het plannen en onderhouden van jouw social media kanalen. We rapporteren, analyseren en adviseren; ontzorging met meerwaarde.

Productie & Management

Productie, management en organisatie van bijvoorbeeld nieuwe communicatiemiddelen, interieurstyling of een evenement? Team Creamy Concepts neemt het graag uit handen. Wij zorgen voor de juiste partners, we ontwerpen, bestellen én leveren het drukwerk en we zorgen dat je evenement tot in de puntjes georganiseerd is.

Onze klanten